Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Beiskolázási kiajánló

 

A Miskolci Egyetem egyedülálló képzései minden felvételi előtt álló diák számára elérhetőek.

Az idei tanévben is szeretnénk, ha minél több diákjuk megismerkedne a Miskolci Egyetem sokszínű képzési kínálatával.

Szeretnénk megtalálni az intézményük és a Miskolci Egyetem számára is a legjobb módot arra, hogy közvetlenül bemutatkozhassunk a diákoknak.

 

A következő lehetőségeket ajánljuk:
 
1. Pályaorientációs élménynap a Miskolci Egyetemen: a diákok nagyobb csoportja, akár az egész iskola ellátogat az egyetemünkre és a diákok izgalmas labor túrákon vehetnek részt.
 
2. Pályaorientációs nap az iskolában: előzetesen egyeztetett időpontban a Miskolci Egyetem és az egyetem karai látogatnak el az iskolába. Igény szerint műszaki, bölcsész- és társadalomtudományi, gazdaságtudományi, egészségtudományi, jogtudományi képzéseket, továbbtanulási lehetőségeket tudunk bemutatni.
 
3. A Miskolci Egyetem oktatóinak vendégórái az Önök intézményében, amelyek a NAT szerinti tantervbe beilleszthetőek:
 
 
4. Szülői értekezletek és osztályfőnöki órák keretében az új pontszámítási szabályokról tájékoztatót tudunk tartani.
 
5. Heti rendszerességgel bemutatkozó videó összeállítások küldése a Miskolci Egyetem történéseiből, amelyeket az intézményünk honlapján és közösségi felületein meg tudnak osztani.
 
6. Heti rendszerességgel bemutatkozó kreatív anyagok, felhívások küldése például az érettségi felkészítő foglalkozásokról, a Miskolci Egyetem képzéseiről, történéseiből, amelyeket az intézményük honlapján és közösségi felületein meg tudnak osztani.
 
 
Érdeklődni az alábbi elérhetőségeken lehet: a beiskolazas@uni-miskolc.hu e-mail-címen vagy a 06 30 607 3130-as telefonszámon.