Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Felvételi jelentkezés - ügyfélkapu nélkül nem megy!

2023. február 2., 10:55
A felsőoktatási felvételi jelentkezést ez évtől kizárólag elektronikusan, a személyes ügyfélkapun keresztüli hitelesítéssel lehet csak benyújtani! Az ügyfélkapu regisztrációt nem szerencsés az utolsó pillanatra hagyni, még ha az ügyintézés a magyarorszag.hu oldalon keresztül elektronikusan is elindítható. Mutatjuk, hogyan.

 

Ügyfélkapu regisztráció igénylése az interneten keresztül elektronikusan, illetve személyes megjelenéssel is elindítható.

Legegyszerűbb elektronikus formában a magyarorszag.hu honlap felületén, itt >>

Fontos azonban tudni, hogy ezen a módon csak a 2016 január 1. után kiállított eSzemélyi igazolvány és az igazolvány igénylésekor kapott kódkártyán található regisztrációs kód birtokában lehet elindítani a regisztrációt!

Ügyfélkapu regisztráció kezdeményezhető videotechnológián keresztüli azonosítással is. Az ügyintézés a Közigazgatási Ügyfélvonal (1818) munkatársainak segítségével, videóhíváson keresztül történik. Az azonosításhoz érvényes, személyazonosság igazolására alkalmas okmánnyal kell rendelkezni.

Személyes megjelenéssel bármely okmányirodában, kormányablaknál. Ez az ügyintézés nehézkesebb formája, és szerencsés hozzá előzetesen időpontot foglalni a magyarorszag.hu időpontfoglaló alkalmazásában, itt >>