Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Wunderbar Fesztivál 2023 – német nyelvű verseny a Miskolci Egyetemen

2023. április 5., 09:30
A német nyelv és a német nyelvű országok kultúrájának népszerűsítésére szervezett Wunderbar Fesztivál keretében „Alternatív lakások” témájú német nyelvű versenyt hirdet a Miskolci Egyetem Német Nyelv- és Irodalomtudományi Tanszéke 7-12. osztályos fiataloknak.

A pályaművek témája: alternatív lakások, a pályaműveket plakátot, kollázst, rövid filmet vagy prezentáció formájában kell elkészíteni.

A versenyen a jelentkezők egy témához kapcsolódó videó alapján feladatokat oldanak meg és arról folytatnak beszélgetést egymással, hogyan lehet alternatív módon csodás otthont varázsolni és egyúttal a környezetre is pozitív hatást gyakorolni. Egyéni versenyzők és 3-5 fős csoportok jelentkezését várja a Miskolci Egyetem Német Nyelv- és Irodalomtudományi Tanszéke.

Egyéni jelentkezők a https://forms.gle/PD3zN67rRNNN6zG8A, a 3-5 fős csoportok pedig a https://forms.gle/Z1mi9Fh4Dudjj1b59 linken regisztrálhatnak.

Jelentkezés pályaművek beküldésével április 17-éig.

A verseny időpontja: 2023. április 20., szombat 14.00 óra

A verseny helye: Miskolci Egyetem Német Nyelv- és Irodalomtudományi Tanszék

A Wunderbar Fesztiválban részt vevő szervezetek 2023. április 17. és április 22. között országszerte számos kulturális és oktatási programot kínálnak, amelyekről a www.wunderbarfesztival.hu honlapon vagy a https://www.facebook.com/Deutsch.Karriere.Erfolg Facebook oldalon lehet tájékozódni.