Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Nyári kalandok a természettudomány világában

2023. július 6., 11:20
Élménytáborokat szervez a Miskolci Egyetem Anyag- és Vegyészmérnöki Kara (AVK) 9-12. osztályos, természettudományos érdeklődésű diákoknak az egyetemi campuson. A jelentkezési határidő július 18.

A „Nyomok az anyagban” elnevezésű tábor napközi elfoglaltságot jelent, ahová reggel megérkeznek a diákok és délután hazamennek. „Az anyagokon innen és túl” elnevezésű tábor pedig kifejezetten a Miskolctól távolabb élő diákok számára, szállással együtt szervezik.

 

1. tábor

Az anyagokon innen és túl tábor időpontja: 2023. július 24-27. Maximum létszám: 12 fő

Kezdés július 24-én hétfőn délelőtt a Miskolci Egyetemen, ahol 9:00 órától várják a táborozókat. A tábor július 27-én, csütörtökön zárul ebéddel és a közös élmények megbeszélésével. A résztvevőknek biztosítják a szállást (az egyetemi Uni-Hotelben mindenki számára, 2 fős szobákban, éjszakai felnőtt felügyelettel), az étkezést és a programokat.

 

2. tábor

A Nyomok az anyagban tábor időpontja: 2023. július 24-28. Maximum létszám: 12 fő

A táborba minden reggel 9:00 órára várják a résztvevőket, a nap pedig 15:00 órakor zárul. Kezdés július 24-én, hétfőn délelőtt a Miskolci Egyetemen, ahol 9:00 órára várjuk a táborozókat. A tábor július 28-án, pénteken zárul ebéddel és a közös élmények megbeszélésével.

Jelentkezési határidő mindkét tábor esetén: 2023. 07. 18.

Fontos! A 18 éven alattiak esetén a Szülő/Gondviselő tölti ki a jelentkezést! A jelentkezési űrlapon megadott email cím lesz az elsődleges kapcsolattartási cím, ezért kérnek minden jelentkezőt, hogy ellenőrizze elküldés előtt! A táborhoz több hozzájáruló nyilatkozatot kell majd kitölteni, például mindenképpen kérik jelezni az ételallergiát.

Minden regisztráltnak visszajelzést küldenek, hogy tudják-e fogadni, vagy várólistára került. Ha egy jelentkezőt nem tudnak a megadott elérhetőségeken elérni visszaigazolás céljából, illetve nem kerülnek kitöltésre a nyilatkozatok, a tábor kezdete előtt 1 héttel törlik a jelentkezést, és a várólistáról kerülnek be a jelentkezők.

Részletes információk és jelentkezési űrlap az Anyag- és Vegyészmérnöki Kar honlapján, itt >>