Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Fedezd fel a jövődet a Miskolci Egyetem Nyílt Napjain - december 7-8.

2023. november 24., 16:25
Észak-Magyarország legszélesebb felsőoktatási kínálatát mutatja be a Miskolci Egyetem Nyílt Napjain, december 7-én és 8-án. Nyolc kar 300 képzéséből válogathat, aki ellátogat az Egyetemvárosba. A 2023/24-es tanévben több mint 11 ezren választották a Miskolci Egyetemet!

 

Izgalmas programokkal, látványos bemutatókkal, különleges képzési ajánlatokkal várja nyílt napjain a pályaválasztás előtt állókat a Miskolci Egyetem december 7-én és 8-án. Az esemény kiváló alkalom arra, hogy a továbbtanulásban gondolkodó középiskolások személyesen tapasztalhassák meg az egyetemi élet szépségeit, a Miskolcon elérhető képzések sokszínűségét és gazdagságát.

 

A nyílt napok programjait a Miskolci Egyetem vezető oktatói és kutatói különleges előadásokkal és bemutatókkal színesítik. A diákok olyan témákban mélyedhetnek el, mint a jövő technológiái, az innováció, a fenntarthatóság és a társadalomtudományok legújabb trendjei. A high-tech laborok meglátogatása és a kísérletek ízelítőt adnak az egyetemi tanulmányokról, a fejlődési lehetőségekről.

 

A Miskolci Egyetem elkötelezett a hallgatói iránt, akiknek számos szolgáltatást kínál a tanuláson kívül is. Az Egyetemvárosba ellátogatók megismerhetik a sportlétesítményeket, a különböző mentorprogramokat, a nyelvtanulási és nemzetközi tanulási lehetőségeket, közösségi programokat.

 

Az idei nyílt napokon különleges élőkönyvtárral is készülnek a szervezők, amelyen az egyetem vezetői, oktatói, valamint jelenlegi és volt diákjai osztják meg saját egyetemi és élettapasztalataikat, karrierjük alakulását az érdeklődőkkel. A személyes beszélgetések lehetőséget teremtenek a jövő diákjai számára, hogy megtudják, miért választották a Miskolci Egyetemet, hogyan segített az intézmény a szakmai és személyes fejlődésükben.

 

A továbbtanulással és a karrierépítéssel kapcsolatos programok mellett december 7-én és 8-án sztárfellépők és nyereményjátékok is várják a nyílt napok látogatóit. Értékes ajándékokat sorsolnak ki az előregisztrálók, az eseményen résztvevők, de akár a legtávolabbról Miskolcra érkező diákok között.

 

A nyílt nap esemény a Miskolci Egyetem Facebook-oldalán >>

 

A Bartók Béla Zeneművészeti Kar Miskolc belvárosában, a Zenepalotában (3530 Bartók Béla tér 1.), Karácsonyi koncerttel, valamint csoportos és egyéni órák látogatásával várja az érdelődő leendő hallgatókat.

 

Letölthető programfüzet (pdf) >>

 

Lapozható programfüzet (heyzine.com) >>