Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Képzési kínálat a Miskolci Egyetemen a 2024-es keresztféléves felvételi eljárás során

2023. október 18., 08:55
A Miskolci Egyetem 4 kara is hirdet mesterképzéseket a 2024. évi keresztféléves felsőoktatási felvételi eljárásban. A jelentkezési határidő 2023. november 15 éjfél. Jogszabályi minimumpontszámot az Egyetem nem határozott meg. A most meghirdetett képzések mindegyike magyar állami ösztöndíjas és önköltséges formában is indul.

 

Az Anyag- és Vegyészmérnöki Kar magyar és angol nyelvű anyagmérnöki és kohómérnöki képzést, valamint magyar nyelvű vegyészmérnöki képzést hirdet nappali munkarendben. E mellett magyar nyelvű anyagmérnöki, kohómérnöki és vegyészmérnöki képzést hirdet levelező munkarendben is. (https://felveteli.uni-miskolc.hu/felvetelizoknek-avk-mesterkepzes)

 

 

A Gépészmérnöki és Informatikai Kar nappali és levelező munkarendű gépészmérnöki, logisztikai mérnöki, mérnökinformatikus és villamosmérnöki-, továbbá nappali munkarendű energetikai mérnöki és mechatronikai mérnöki képzést hirdet. A nappali munkarendű képzések duális formában is indításra kerülnek. (https://felveteli.uni-miskolc.hu/felvetelizoknek-geik-mesterkepzes)

 

A Gazdaságtudományi Kar a keresztféléves felvételi eljárás keretein belül nappali és levelező munkarendű ellátásilánc-menedzsment, Master of Business Administration (MBA) (angol nyelven), pénzügyi menedzsment, vállalatgazdaságtan, és vezetés és szervezés mesterképzéseket tervez indítani. Ezen felül levelező munkarendben számvitel és vállalkozásfejlesztés képzés is indul a karon. A nappali munkarendben induló ellátásilánc-menedzsment és vezetés és szervezés képzésekre duális formában is lehet jelentkezni. (https://felveteli.uni-miskolc.hu/felvetelizoknek-gtk-mesterkepzes)

 

A Műszaki Föld- és Környezettudományi Karon országosan egyedülálló mesterszakokra lehet jelentkezni. Nappali munkarendű és duális képzésben is végezhető olaj- és gázmérnöki és angol nyelvű olajmérnöki-, továbbá levelező munkarendben bánya- és geotechnikai mérnöki képzések indulnak. (https://felveteli.uni-miskolc.hu/felvetelizoknek-mfk-mesterkepzes)

 

A jelentkezéseket a www.felvi.hu weblapon keresztül, az E-felvételi rendszerében kell benyújtani elektronikus úton. Fontos, hogy a felvételi jelentkezés hitelesítéséhez a jelentkezőnek Ügyfélkapu fiókkal kell rendelkezni, a hitelesítés más módon már nem lehetséges. Felhívjuk a figyelmet továbbá, hogy a jelentkezéshez szükséges összes dokumentumot is az E-felvételi rendszerébe kell feltölteni, az Egyetem számára nem szükséges semmit sem benyújtani azok közül.

 

Az eljárási szabályokról részletes információt minden jelentkező a Felsőoktatási Felvételi Tájékoztatóban talál.

 

A duális képzésről bővebben az alábbi linken tájékozódhatnak: https://www.felvi.hu/felveteli/dualisdiploma/jelentkezes_menete

 

Az Egyetem képzéseiről bővebben a https://felveteli.uni-miskolc.hu/ weblapon, illetve a Felsőoktatási Felvételi Tájékoztatóban megadott Kari honlapokon lehet tájékozódni.