|
Vegyészmérnöki |
|
|
Szakleírás |
A képzés célja vegyészmérnökök képzése, akik alkalmasak vegyipari berendezések üzemeltetésére és fenntartására, vegyipari technológiák bevezetésére, alkalmazására, valamint a munka szervezésére és irányítására. A vegyészmérnöki alapszakon tanulók vegyipari és más kémiai eljárásokat is felhasználó ipari technológiák üzemeltetésével, fejlesztésével, alkalmazásával, új vegyületek előállításával, globális és helyi, iparágakon is átívelő környezetvédelmi problémák megoldásával találkozhatnak a képzés során. |
|
Képzés formája |
Nappali és levelező, miskolci, illetve kazincbarcikai telephelyen |
| Képzés nyelve |
Magyar |
|
Bővebb információ |
https://ki.uni-miskolc.hu/kemiai; http://mak.uni-miskolc.hu/ |
|
E-mail-cím |
|
|
Telefonos elérhetőség |
06-46/565-111/20-72 |