Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

 

Vegyészmérnöki

Szakleírás

A képzés célja vegyészmérnökök képzése, akik alkalmasak vegyipari berendezések üzemeltetésére és fenntartására, vegyipari technológiák bevezetésére, alkalmazására, valamint a munka szervezésére és irányítására. A vegyészmérnöki alapszakon tanulók vegyipari és más kémiai eljárásokat is felhasználó ipari technológiák üzemeltetésével, fejlesztésével, alkalmazásával, új vegyületek előállításával, globális és helyi, iparágakon is átívelő környezetvédelmi problémák megoldásával találkozhatnak a képzés során.

Képzés formája

Nappali és levelező, miskolci, illetve kazincbarcikai telephelyen

Képzés nyelve

Magyar

Bővebb információ

https://ki.uni-miskolc.hu/kemiai; http://mak.uni-miskolc.hu/

E-mail-cím

avkdekani@uni-miskolc.hu

Telefonos elérhetőség

06-46/565-111/20-72