Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

 

Vegyészmérnöki

Szakleírás

A képzés célja olyan vegyészmérnökök képzése, akik képesek a vegyipari és kémiai technológiai rendszerek és folyamatok kidolgozására, modellezésére, üzemeltetésére és karbantartására; új anyagok kifejlesztésére, a technológiai folyamatok energiahatékony és környezettudatos alkalmazására; a szakterület kutatási, fejlesztési, tervezési és innovációs feladatainak ellátására. Specializációk: Vegyipari és folyamatmérnöki, Anyagtudományi.

Képzés formája

Nappali és levelező

Képzés nyelve

Magyar

Bővebb információ

www.mak.uni-miskolc.huhttps://ki.uni-miskolc.hu/kemiai

E-mail-cím

avkdekani@uni-miskolc.hu

Telefonos elérhetőség

+36/46 565 111/ 20-72