Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

SzakMÁzz – a Miskolci Egyetemmel

2024. október 8., 15:15
A hazai szakképzés teljes programját mutatja be a budapesti SzakMÁzz! pályaválasztási kiállítás az okleveles technikusképzéstől, a duális képzőhelyek megismerésén át a szakmatanulásig, valamint a közép- és felsőoktatás közötti kapcsolatig. Az egyetemeket hat hazai intézmény, köztük a Miskolci Egyetem reprezentálja.

A SzakMÁzz kiállítás mottója – „Nézd meg! Fogd meg! Próbáld ki!” – arra irányul, hogy a diákok interaktív bemutatókon szerezzenek tapasztalatot, élményt az egyes szakmákkal kapcsolatban, megkönnyítve ezzel számukra a legmegfelelőbb pálya kiválasztását. Találkozhatnak az egyetemek, főiskolák, szakképző intézmények és vállalatok képviselőivel, akik bemutatják a tanulmányi lehetőségeket, a felvételi eljárást és a jövőbeli karrierlehetőségeket. Az élő szakmabemutatók mellett a tanulóknak lehetőségük nyílik tájékozódni az ösztöndíjrendszerről, a helyes pályaválasztás menetéről és részt venni pályaorientációs tanácsadásokon.

 

A SzakMÁzz kiállításra hat felsőoktatási intézmény, köztük a Miskolci Egyetem kapott meghívást, hogy a látogatóknak információval szolgáljon a különböző szakokról, képzésekről, ösztöndíj és kollégiumi lehetőségekről, a hallgatói szolgáltatásokról és a campus életéről.

 

A pályaválasztási kiállítás október 8-án és 9-én várja a továbbtanulás iránt érdeklődő diákokat a Nemzeti Sportközpontok BOK Sportcsarnokban.

 

A rendezvényen készült fotók IDE KATTINTVA találhatók!